De Collegezaal

De Collegezaal

In samenwerking met de HM Academy organiseert HotelSummit De Collegezaal. In een sessie van 45 minuten wordt er college gegeven over een actueel en relevant onderwerp.

Zodra de onderwerpen en de gastdocenten van de colleges van HotelSummit 2022 bekend zijn, vindt u deze hier.

HotelSummit 2022 vindt plaats op 31 oktober.

 

 

Underdog branding – hoe je je onderscheidt van de grote spelers

Als onafhankelijke hotelier heb je genoeg uitdagingen, maar hoe kun je deze positie in je voordeel ombuigen? In dit college neemt Jorge Labadie je mee in de wetmatigheden van branding: wat werkt wel en wat niet? Wat kun je leren van merken als Jumbo en Boni? Van Red Bull en Predator? Jorge laat je zien wat een merk bij mensen oproept en hoe je daarmee kunt omgaan. Na afloop weet je wat jij kunt doen om je merk in te zetten en je hotel succesvoller te maken.

Het college is interactief en aan de hand van actuele cases.

 

De ideale salespitch; hoe verkoop je je hotel in 60 seconden?

Wat vertel je over je hotel als je maar 60 seconden hebt? In dit interactieve college neemt Anna Heijker je mee in hoe je je hotel op krachtige wijze pitcht. Wat zijn de ingrediënten van een sterke pitch? Wat zijn de valkuilen? En hoe kan je je flexibel opstellen om een goed beeld te krijgen van de situatie om daar direct op in te kunnen spelen?

Door een sterke pitch klaar te hebben, bereik je je professionele doelen sneller en kun je je beter onderscheiden van anderen. Het gaat steeds om het creëren van kansen en dit gaat je zeker helpen in sales!