De Collegezaal

De Collegezaal

In samenwerking met de HM Academy organiseert HotelSummit De Collegezaal. In een sessie van 45 minuten wordt er college gegeven over een actueel en relevant onderwerp.

Hieronder vindt u de colleges die op 15 november 2021 hadden moeten plaatsvinden.

Vanwege de oplopende besmettingscijfers en het aantal ziekenhuisopnames ging HotelSummit op 15 november 2021 niet door. De organisatie hoopt iedereen die zich heeft ingeschreven volgend jaar te verwelkomen op maandag 14 november 2022.

13.00 - 13.45 uur Het heruitvinden van B2B sales

Hotels en B2B-sales, is dat nog relevant? Waarom zou u nog werken aan partnerships met klanten? Zomaar wat vraagstukken uit dit college, waarin Mihaly Laszlo en Marieke de Witte u meenemen naar de toekomst van B2B Sales.

B2B sales brengt u meer dan omzet alleen. Hoe ontwikkelt u een B2B salesapparaat waarmee u duurzame groei realiseert, door proactief te sturen op de relatie met uw klant?

 

13.15 - 14.00 uur

Hoe wordt mijn hotel (weer) een aantrekkelijke werkgever in een overspannen arbeidsmarkt?

Hoe bereik ik de juiste doelgroep in deze krappe arbeidsmarkt? Wat heb ik ze te bieden? Hoe zorg ik dat ik medewerkers kan behouden?

In dit interactieve college geeft Gusta Timmermans onder andere antwoorden op deze vragen. Ze zet de belangrijkste facetten voor het aannemen van personeel op een rij, geeft specifieke tips, zodat u er alles aan kunt doen om de juiste medewerkers voor uw hotel aan te trekken én te behouden.