De Collegezaal

De Collegezaal

In samenwerking met de HM Academy organiseert HotelSummit De Collegezaal. In een sessie van 45 minuten wordt er college gegeven over een actueel en relevant onderwerp.

Zodra de onderwerpen van de colleges van HotelSummit 2022 bekend zijn, vindt u deze hier.

HotelSummit 2022 vindt plaats op 31 oktober.

 

Om een beeld te kunnen vormen van wat de colleges precies inhouden, kunt u hieronder het programma bekijken zoals deze in 2021 was samengesteld.

 

Het heruitvinden van B2B sales

Hotels en B2B-sales, is dat nog relevant? Waarom zou u nog werken aan partnerships met klanten? Zomaar wat vraagstukken uit dit college, waarin Mihaly Laszlo en Marieke de Witte u meenemen naar de toekomst van B2B Sales.

B2B sales brengt u meer dan omzet alleen. Hoe ontwikkelt u een B2B salesapparaat waarmee u duurzame groei realiseert, door proactief te sturen op de relatie met uw klant?

 

Hoe bereik je de juiste doelgroep in een krappe arbeidsmarkt?

Hoe wordt mijn hotel (weer) een aantrekkelijke werkgever in een overspannen arbeidsmarkt?

Hoe bereik ik de juiste doelgroep in deze krappe arbeidsmarkt? Wat heb ik ze te bieden? Hoe zorg ik dat ik medewerkers kan behouden?

In dit interactieve college geeft Gusta Timmermans onder andere antwoorden op deze vragen. Ze zet de belangrijkste facetten voor het aannemen van personeel op een rij, geeft specifieke tips, zodat u er alles aan kunt doen om de juiste medewerkers voor uw hotel aan te trekken én te behouden.