Over HotelSummit

Hét jaarcongres voor hotelmanagement

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement en biedt een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma.

Thema

Elk jaar hebben wij een aansprekend thema. Het thema wordt geladen met sprekers die kennis van zaken hebben en die kennis overdragen op de hoteliers. Maar het zijn ook sprekers, onderwerpen en verhalen die u motiveren, inspireren en écht raken. Dit jaar is het thema: De ondernemende hotelier.

Kennis

Er worden veel eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. Ja, de moderne gast is veeleisend en verlangt – naast al die eerder genoemde factoren – ook nog eens een hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelSummit over. HotelSummit verenigt gastvrijheid en ondernemen. Het is een ‘mensenvak’, maar ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. Het congresprogramma is veelomvattend. Het biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is? Gerenommeerde sprekers en gastdocenten geven u inzichten en leren u nieuwe vaardigheden aan. Maar HotelSummit is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Hapje, drankje en netwerken

Natuurlijk is er ook tijd om te netwerken. HotelSummit inspireert en motiveert en zorgt voor voldoende momenten om in gesprek te gaan met uw huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Gedurende de dag zijn er koffiemomenten (natuurlijk is er ook thee voor de niet-koffiedrinkers!), is er een uitgebreide lunch en aan het einde van de dag een borrel en live muziek.