Over HotelSummit

HotelTech 2019-146 - klein

Hét jaarcongres voor hotelmanagement

Zes jaar hebben wij met trots HotelTech georganiseerd. HotelTech is uitgegroeid tot hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. De eerste jaren was tech de leidraad. Mede dankzij de Raad van Advies zijn de accenten verschoven naar ondernemen. In 2019 was Future proof de rode draad, in 2018 Hotel & Leiderschap en in 2017 Strategie. Deze nieuwe koers vraagt om een nieuwe naam. Een naam die de inhoud weerspiegelt.

Sinds 1 januari 2020 is de nieuw naam HotelSummit. De naam verandert de inhoudelijke koers blijft.

Thema

Elk jaar zorgen we voor een aansprekend thema. Een thema dat wordt ondersteund door sprekers die kennis van zaken hebben en die kennis overdragen op de aanwezige hoteliers.  Maar het zijn ook sprekers, onderwerpen en verhalen die u motiveren, inspireren en écht raken.

Kennis

Er worden heel wat eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. Ja, de moderne gast is veeleisend en verlangt – naast al die eerder genoemde factoren – ook nog eens een hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelSummit over. Over het verenigen van gastvrijheid, techniek, duurzaamheid en winstgevendheid. Het blijft een ‘mensenvak’, maar is ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. Het congresprogramma is daarom veelomvattend. Het biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is? Gerenommeerde sprekers en gastdocenten geven u inzichten en leren u nieuwe vaardigheden aan. Maar HotelSummit is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Hapje, drankje en netwerken

Natuurlijk is er ook aandacht voor netwerken. Een goed netwerk inspireert en motiveert en daarom zorgen we voor voldoende momenten om in gesprek te gaan met uw huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Gedurende de dag zijn er koffiemomenten (natuurlijk is er ook thee voor de niet-koffiedrinkers!) en er is een uitgebreide lunch en aan het einde van de dag een borrel, diner en live muziek.

HotelTech is sinds januari 2020 HotelSummit