Over HotelSummit

Hét jaarcongres voor hotelmanagement

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement en biedt een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma.

Thema

Elk jaar hebben wij een mooi programma met een aansprekend thema. Met dit thema als rode draad vullen we het programma met actuele onderwerpen over zaken die u als (ondernemende) hotelier dagelijks tegenkomt. Inspirerende sessies, zoals lezingen, live interviews en bijeenkomsten in een kleine setting, bieden u nieuwe inzichten. Kortom: sprekers, onderwerpen en verhalen die u motiveren, inspireren en écht raken. Dit jaar is het thema: De ondernemende hotelier.

Kennis

Er worden veel eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. De moderne gast is veeleisend en verlangt – naast al die eerder genoemde factoren – ook nog eens een hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelSummit over. HotelSummit verenigt gastvrijheid en ondernemen. In de hotellerie draait het om mensen, maar het is ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. HotelSummit biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt.

Maar HotelSummit is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

HoteliersClub

De HoteliersClub is een exclusieve bijeenkomst en dé gelegenheid om informeel samen te komen, ervaringen te delen en waardevolle connecties te leggen met professionals. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje, voert u inspirerende gesprekken met collega-hoteliers.