Registreren

Welkom bij HotelSummit! HotelSummit vindt voor de 7e keer plaats op:

Maandag 16 november 2020

 

Voorinschrijving HotelSummit

HotelSummit is exclusief en kosteloos voor hotelondernemers, hoteleigenaren, hoteliers,  hotelmanagers, general managers, ceo's of cfo's. Kortom, voor hotelondernemers en het hoger management binnen de hotellerie. Iedere aanmelding wordt zorgvuldig behandeld en opgevolgd.

Ja, ik heb interesse om HotelSummit 2020 te bezoeken!

Datum:16 november 2020
*Voornaam:
Tussenvoegsel:
*Achternaam:
*Bedrijf:
*Functie:
*E-mailadres:
Telefoonnummer:
Privacy voorwaarden:
*Algemene Voorwaarden:

Belangrijke informatie

Door de huidige coronamaatregelen van het RIVM kunnen wij een beperkt aantal personen toelaten tot het congres. U kunt voor dit jaarcongres door een voorinschrijving nu al uw interesse kenbaar maken en het formulier invullen. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om u van het programma en de definitieve inschrijving op de hoogte te houden.

Let op: uw voorinschrijving is nog geen daadwerkelijke inschrijving of garantie op toegang tot het congres. Zodra de vouchers beschikbaar komen, stellen wij iedereen die zich hier aanmeldt per e-mail op de hoogte. Uw inschrijving zien wij dan graag tegemoet.

Zoals alle jaren, en door de huidige de richtlijnen van het RIVM, worden inschrijvingen die niet aan de gestelde criteria voldoen niet gehonoreerd.

 

HotelTech 2019-8 - registreren

Exclusief voor hotelmanagement

Exclusief maar gratis

HotelSummit is exclusief en kosteloos voor hotelondernemers, hoteleigenaren, hoteliers, hotelmanagers, general managers, ceo's of cfo's. Kortom voor hotelondernemers en het hoger management binnen de hotellerie. Iedere aanmelding wordt zorgvuldig behandeld en opgevolgd.

Inschrijvingen die niet aan de gestelde criteria voldoen worden niet gehonoreerd.

Congres locatie

HotelSummit 2020 vindt plaats op 16 november 2020 in Postillion Hotel

Utrecht Bunnik, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik