HotelSummit 2024

4 november 2024
Postillion Hotel Bunnik
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

Locatie

HotelSummit vindt plaats in de mooie en sfeervolle Binnentuin van Postillion Hotel Bunnik. Het Postillion Hotel Bunnik ligt centraal en is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Bovendien kunt u er gratis parkeren.

Adresgegevens en route
Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

Route

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt aan de snelweg A12. Ook met het openbaar vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken: het ligt op tien minuten loopafstand van station Bunnik.

Per auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf, de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Bij de 3e stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel rechts van u liggen. 

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel rechts van u liggen. 

Per openbaar vervoer

Vanaf NS Station Utrecht neemt u de stoptrein richting Rhenen. U stapt uit in Bunnik, het eerste station na Utrecht. Het hotel ligt op circa 10 minuten lopen vanaf het station. U volgt het voetpad Anton van Dampad. Aan het einde van dit voetpad ziet u het hotel rechts van u liggen. 

Parkeren

Postillion Hotel Bunnik beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Ook is er gelegenheid tot het opladen van uw elektrische auto.